Frederiksgård Skole
Velkommen til madbestilling til Frederiksgård Skole

Kære forældre

Vi er så heldige, at den nye skole har et moderne produktionskøkken og en kantine så vi nu kan åbne vores helt egen madskole i forbindelse med skolestart 2015/2016. Her får I en lille introduktion.

Hvad er en madskole?
En madskole eller en slags profilskole med fokus på mad, en skole, som i det daglige selv fremstiller mad i eget produktionskøkken og i det hele taget har mad, maddannelse og sundhed, som en central og integreret del af hverdagen og som skolens profil udadtil. Madskolen på Frederiksgård Skole er den 11. madskole i København.

Maden
Jeres barn har fra den 10.08.2015 mulighed for at købe mad i madskolen.Maden vil overvejende være økologisk og den vil naturligvis være målrettet børnene og tilberedt af vores kok, Eline Lange sammen med skolens elever. Eleverne vil på skift være med i køkkenet i en uge ad gangen.
Der vil være en dagens ret og menuen skifter efter sæson. Menuerne vil blive lagt på Skoleporten løbende, så I kan se hvad jeres barn har fået i madskolen.

Hvordan foregår det?
Når man spiser i madskolen, vil eleverne spise i hold, da alle elever ikke kan være i kantinen på én gang. Børnene spiser sammen med deres lærere i kantinen og her vil de også møde dem, der dagligt er med til at lave maden i madskolen, som vil fungere som værter. Derudover vil de møde vores kok Eline og øvrige medarbejdere fra teamet omkring køkkenet.

Bestilling og betaling
Man bestiller maden for minimum en måned ad gangen på siden her således:

1: Opret en konto
2: Indsæt penge eller tilmeld automatisk optankning
3: Bestil mad

Maden koster 16 kr om dagen.

Fristen for at bestille mad til kommende måned er den 20. i måneden før.

Du kan dog indtil videre godt nå at bestille mad til august.

Tilskud til skolemaden
Man kan søge tilskud til skolemaden, så den enten koster 0., 5 eller 10.kr. pr. dag. Dette kan gøres via linket her, eller man kan ansøge på papir via skolens kontor. Skolen modtager svar på ansøgningen og giver svaret videre til jer via ForældreIntra.

Hvis I har spørgsmål kan I rette henvendelse til skolens administrative leder Birgit Mtiliga.