Engskolen
Kære elever, forældre og medarbejdere på Engskolen

Velkommen til Engskolens madskoles nye betalingsystem. Det kan godt være, at I lige nu vil synes det er en smule vanskeligt, men på sigt tror vi, at det vil gøre betalingen meget lettere både for jer og for kontoret, der skal holde styr på betalingerne.

Pr. 1. maj overgår vi til elektronisk bestilling og betaling af mad i madskolen via denne hjemmeside.
Fremover er prisen pr. dag kr. 12,00. Samtidig ændres betalingen så man betaler efter hvor mange skoledage der er i den pågældende måned.

Der gives samtidig mulighed for at søge om tilskud fra Københavns Kommune til betaling af mad. Tilskuddet afhænger af hjemmets indkomst. Eleverne har fået ansøgningsskemaer med hjem i kontaktmappen. Informationen findes desuden her på siden på linket " Tilskud madskole"

Fristen for betaling er den 1. i hver måned. Af hensyn til kokkens planlægning bedes I venligst overholde denne frist.

Hvis det er første gang du skal bruge systemet, skal du trykke på knappen "opret ny konto" og derefter følge vejledningen. Husk at gemme login-oplysningerne til senere brug.

Systemet giver mulighed for automatisk optankning/betaling og automatisk bestilling af mad. Dette vil vi stærkt anbefale at I bruger:-)

I er altid velkomne til at ringe til skolens kontor på tlf. 33 22 43 06 for at få hjælp og vejledning til hvordan Betalings- og bestillingssystemet fungerer.

Med venlig hilsen

Engskolen