Amager Fælled Skole
DATOMADPLAN
Onsdag 1.2
Oksekød i soja med ris
Bønnesalat
Frisk frugt og grønt
Torsdag 2.2
Fiskefilet med ristede kartofler
Spidskålssalat
Frisk frugt og grønt
Fredag 3.2
Smørrebrød går i fisk
Frisk frugt og grønt
Mandag 6.2
Jordskoksuppe
Grønkål, pære, valnødder og perlebyg
Frisk frugt og grønt
Tirsdag 7.2
Pasta bolognese
Grøn salat med tomat, agurk og feta
Frisk frugt og grønt
Onsdag 8.2
Grøntsagsfrikadeller med stuvet kål
Rodfrugtmos
Frisk frugt og grønt
Torsdag 9.2
Bagt laks med citron, honning og kartofler
Fennikel, appelsin og græskarkerner
Frisk frugt og grønt

Fredag 10.2
Smørrebrød går i fisk
Frisk frugt og grønt
Mandag 20.2
Gulerodssuppe med appelsin og chili
Rissalat med edamamebønner, gulerødder og mynte
Frisk frugt og grønt
Tirsdag 21.2
Æggekage med kartofler og purløg
Blomkål, quinoa, persille og mandler
Frisk frugt og grønt

Onsdag 22.2
Kylling i karry
Bønnesalat
Frisk frugt og grønt

Torsdag 23.2
Pasta Marinara
Agurk, dild og rucola
Frisk frugt og grønt
Fredag 24.2
Smørrebrød går i fisk
Frisk frugt og grønt
Mandag 27.2
Harrira suppe
Kartofler, kikærter og persille
Frisk frugt og grønt



Tirsdag 28.2
Orientalsk ovnkylling med ris
Bagt gulerod med appelsin og solsikkekerner
Frisk frugt og grønt






Med venlig hilsen Madskolen

Har du fødevareallergi er det vigtigt du henvender dig i køkkenet til Mark, Marco, David eller Stephan.