Amager Fælled Skole
DATO MADPLAN
Tirsdag d. 3/4
Tomatsuppe
Salat med suppehorn og basilikum
Frisk frugt og grønt
Onsdag d. 4/4 Rød karry med grøntsager og ris Spidskålssalat med ananas og peanuts Frisk frugt og grønt
Torsdag d.5/4
Brændende kærlighed på (spansk)
salat med piment og oliven
Frisk frugt og grønt
Fredag d.6/4 Smørrebrød går i fisk Frisk frugt og grønt
Mandag.9/4
Zupa di faro
Salat med spelt, kartoffel og bønner
Frisk frugt og grønt
Tirsdag d.10/4 Pasta kødsauce Grøn salat med feta Frisk frugt og grønt
Onsdag d.11/4
Pitabrød med falafel, chili og hvidløgsdressing
Salatbar
Frisk frugt og grønt
Torsdag d.12/4 Bagt laks med sennep & citron marinade og stegte kartofler Æble-fennikel salat med radiser Frisk frugt og grønt
Fredag d.13/4
Smørrebrød går i fisk
Frisk frugt og grønt
Blomkålssuppe med ostebrød
Mandag d.16/4 salat med romanesco, æbler og mandler Frisk frugt og grønt
Tirsdag d.17/4
Frikassé med asparges, ærter og gulerod
Mormorsalat
Frisk frugt og grønt
Onsdag d.18/4 Gnocchi med bagte grøntsager og tomatsauce Broccolisalat med appelsin og mandler Frisk frugt og grønt
Torsdag d. 19/4
Stegt fisk og nye kartofler
Spinat med asparges, radiser og rygeost
Frisk frugt og grønt
Fredag d.20/4 Smørrebrød går i fisk Frisk frugt og grønt
Mandag d.23/4
Gulerod-hvidkålssuppe
Spidskål med ristede gulerødder, couscous og appelsindressing
Frisk frugt og grønt
Tirsdag d. 24/4
Onsdag d.25/4
Torsdag d. 26/4
Fredag d. 27/4
Mandag d. 30/4
Hakkebøf med bløde løg
Kartoffelsalat og agurkesalat
Frisk frugt og grønt
Grøntsager med østerssauce og cashewnødder
Spidskålssalat, bønnespirer og syltede ingefær
Frisk frugt og grønt
Smørrebrød går i fisk
Frisk frugt og grønt
Lukket (Bededag)
Kartoffel-majs suppe
Ristede majs med hvedekerner og citronmelisse
Velkommen forår
Vi glæder os til dine kulinariske gaver..
Med venlig hilsen Madskolen
Har du fødevareallergi er det vigtigt du henvender dig i køkkenet til Mark, Marco, David eller Stephan.