Amager Fælled Skole
DATOMADPLAN
Fredag 1/6Smørrebrød går i fisk
Frisk frugt og grønt
Mandag 4/6Tomatsuppe
Suppehorn og pesto
Frisk frugt og grønt
Tirsdag 5/6Grundlovsdag
FRI
Onsdag 6/6Grøntsagskarry med ris
Spidskål, ananas, kokos og jordnødder
Frisk frugt og grønt
Torsdag 7/6Farsbrød med kogte kartofler
Græsk salat
Frisk frugt og grønt
Fredag 8/6Smørrebrød går i fisk
Frisk frugt og grønt
Mandag 11/6Koldskål med kammerjunker
Frugtsalat
Frisk frugt og grønt
Tirsdag 12/6Pastasalat med kylling og tomatpesto
Frisk frugt og grønt
Onsdag 13/6Soya laks med ris
Spidskål og tangsalat
Frisk frugt og grønt
Torsdag 14/6Pasta Bolognese
Grøn salat med feta
Frisk frugt og grønt
Fredag 15/6Smørrebrød går i fisk
Frisk frugt og grønt
Mandag 18/6Blomkålssuppe
Blomkål, mandler og vesterhavsost
Frisk frugt og grønt
Tirsdag 19/6Madpandekager med hakket oksekød
Mini salatbar
Frisk frugt og grønt
Onsdag 20/6Stegt lam med tzatzitki og fladbrød
Frisk frugt og grønt
Torsdag 21/6

Fredag 22/6


Mandag 25/6

Tirsdag 26/6
Onsdag 27/6

Torsdag 28/6

Fredag 29/6






Fiskefrikadeller med remoulade og kartoffelsalat
Frisk frugt og grønt
Smørrebrød går i fisk
Frisk frugt og grønt

Madpakker

Madpakker
Madpakker

Madpakker

Madpakker


Årets første sommermåned! Sæson for ærter, nye gulerødder, rabarber, jordbær og hornfisk!


Med venlig hilsen Madskolen

Har du fødevareallergi er det vigtigt du henvender dig i køkkenet til Mark, Marco eller Stephan.










DATOMADPLAN
Pasta Carbonara
Salat med ruccola, agurk og tomat
Frisk frugt og grønt
Kyllingelår med ovnstegte kartofler
Gulerodssalat med majs og rosiner
Frisk frugt og grønt
Rugbrød
Frisk frugt og grønt
Champignonsuppe
Perlebyg med persille og pesto
Frisk frugt og grønt
Tomatrisotto
Salat med syltede græskar, fennikel og græskarkærner
Frisk frugt og grønt
Chili con carne
Agurksalat med mais
Frisk frugt og grønt
Kokosmælksuppe
Nudelsalat med spidskål og jordnødder
Frisk frugt og grønt
Pasta med kødsovs
Grøn salat
Frisk frugt og grønt
Nye kartofler med rejer, asparges og æg
Frisk frugt og grønt
Stegte ris
Hvidkål og gulerødder med ingefær og gurkemeje
Frisk frugt og grønt
rugbrød
Frisk frugt og grønt
Spinatsuppe med asparges
Hvedekærner med ærter og creme fraiche
Frisk frugt og grønt
Kylling i karry
Spidskål med kokos og ananas
Frisk frugt og grønt
Hornfisk med dild og nye kartofler
Salat med ærter og majroer
Frisk frugt og grønt






ugbrød
Frisk frugt og grønt
Ærtesuppe
Salat med kartofler og hakkede æg
Frisk frugt og grønt
Fladbrød med hummus og ost
Salatbar
Frisk frugt og grønt
BBQ oksekød med ovnstegte kartofler
Coleslaw
Frisk frugt og grønt
Couscoussalat med ras el hanout marinerede fisk



Så er det rigtig blevet forår! Sæson for ærter, nye gulerødder, rabarber, jordbær, ramsløg og hornfisk!


Med venlig hilsen Madskolen

Har du fødevareallergi er det vigtigt du henvender dig i køkkenet til Mark, Marco eller Stephan.