Amager Fælled Skole
DATO MADPLAN
Tirsdag 2/5
Ærtesuppe
Spelt, ærter og brøndkarse
Frisk frugt og grønt
Onsdag 3/5 Farsbrød med kartofler og sovs Mormor salat med hjertesalat, grønne asparges og sukkerærter Frisk frugt og grønt
Torsdag 4/5
Laks med soya og ris
Blomkålssalat med hvidløgsrasp og persille
Frisk frugt og grønt
Fredag 5/5 Smørrebrød går i fisk Frisk frugt og grønt
Mandag 8/5
Hønsekødssuppe
Små pasta med forårsgrønt og hønsekød
Frisk frugt og grønt
Tirsdag 9/5 Gratineret porre med kartofler og mornay Tomatsalat med agurk, ramsløg, rødløg og mozzarella Frisk frugt og grønt
Onsdag 10/5
Boller i karry med ris
Ristet spidskål med blomkål, rød quinoa
Frisk frugt og grønt
Torsdag 11/5 Fiskedeller med ristede kartofler Syltet agurker i tern med blomkål og dild Frisk frugt og grønt
Fredag 12/5
Smørrebrød går i fisk
Frisk frugt og grønt
Mandag 15/5 Svampesuppe Rugkerner med æble, citron og persille
Frisk frugt og grønt
Tirsdag 16/ 5
Stegte ris med asiatiske grøntsager
Syltede grønsager
Frisk frugt og grønt
Onsdag 17/5
Millionbøf med mos Grøn salat med feta Frisk frugt og grønt
Torsdag 18/5
Stegt hornfisk med kartofler
Asparges, radiser, babyspinat og rygeost
Frisk frugt og grønt
Fredag 19/5
Smørrebrød går i fisk Frisk frugt og grønt
Mandag 22/5
Spinatsuppe med urter
Kartoffelsalat med brøndkarse
Frisk frugt og grønt
Tirsdag 23/5
Onsdag 24/5
Mandag 29/5
Tirsdag 30/5
Onsdag 31/5
Sharwarma med lam
Bulgur med tørret frugt, persille, chili og mandler
Frisk frugt og grønt
Vegetardeller
Pastasalat og tzatziki
Frisk frugt og grønt
Orientalsk suppe med ostebrød
Rissalat med edamamebønner og majs
Frisk frugt og grønt
Hjemmerøget makrel med kartoffelsalat
Frisk frugt og grønt
Frikassé med høns og asparges
Råkost
Frisk frugt og grønt
Det er sæson for karse, babyspinat, lam, rygeost, radiser, og grønne asparges
Med venlig hilsen Madskolen
Har du fødevareallergi er det vigtigt du henvender dig i køkkenet til Mark, Marco, David eller Stephan.